Моите уважения, но аз не си спомням някой някога в този форум да е предлагал посочения от теб метод за измерване чрез височината на средното движение. Ако случайно половинчасовото ми търсене не е дало резултат, който съществува, ще поднеса извиненията си. Аз лично не съм го срещал и в други източници на информация - навсякъде съм срещал метода с мерене на sag-а при задния амортисьор, особено за въздушни шокове, където това е особено лесно. Разбира се, без да забравяме нито за миг, че става дума само за отправна точка.
Пиша това не за да оспорвам метода ти. Напротив, чудесно е, че си измислил (или пък споделяш прочетен отдругаде) този допълнителен вариант.
Но наистина останах изненадан, че outfaced бе толкова силно разкритикуван задето е споделил (и то под формата на филм, дори не се е опитвал да се прави на "про", а само да сподели нещо полезно) метода, който се препоръчва и използва широко и повсеместно, поне доколкото съм забелязал аз. Ако има грешка в написаното от него, тя по-скоро е в конкретните стойности (процентите), които са малко по-високи в неговия пример. Но доколкото забелязвам само малка част от критиките бяха в тази насока.