как се захваща ?

jivkonik написа:Само да вметна, че ползвам "секундно" лепило, което не е супер течно а под формата на гел - Локтайт е, но може и други марки да продават на нашия пазар. Удобно е за повърхности, където течното се разлива в супер идиотски посоки и маже всичко...
argon написа:jivkonik написа:Само да вметна, че ползвам "секундно" лепило, което не е супер течно а под формата на гел - Локтайт е, но може и други марки да продават на нашия пазар. Удобно е за повърхности, където течното се разлива в супер идиотски посоки и маже всичко...
Дано не те разочаровам, но е било като гел, поради това, че е било или старо или недобрезатвотено ( част от разтвотителя се е изпарил) или съхранявано в лоши и неподходящи условия. Като последното е най-честия проблем на почти всички материали в България:)Оттам не бих се ангажирал, че лепилният шев ще е с точните показания, написани от производителя на лепилотоИма варянт и да го произвеждат така, но аз пък съм ползвал Локтайд, течен като вода( каквито в повечето случай са цян-акрилатните лепила.Като това, че в моят случай Локтайда е бил течлив, не значи че не е бил преебан и стоял цяла зима на -15 градуса в някой склад:)Ако искаш да го ползваш като гел, можеш да го оставиш малко отворено да се поизпари разтворителя (все пак няма да лепим клепачи на очи, и качеството, не ни засяга чак толкова много). Но при всички случай е по-добре ти да контролираш този процес, и да знаеш защо се е згъстило лепилото, а не лелката от сергията да ти каже "ами то си е такова, за да лепи всичко, нали си гледал синко рекламата по телевизията"
jivkonik написа:Локтайт ГЕЛ си се казва продукта! НЕ си ме разочаровал, защото лепи перфектно!!!
red_bull_rumpage написа:еми ако не искаш да ги махаш за напред със C 200 иначе с свински
Teodor40 написа:red_bull_rumpage написа:еми ако не искаш да ги махаш за напред със C 200 иначе с свински
Първият пост е велик![]()
Иначе мен тия пътни табели на вилката не ми харесват особено. Бих потърсил нещо друго да лепна или да си боядисам ботушите някакъв интересен цвят.
boian написа:така наречените табели не са само за красота играят ролята и на протектор за вилката един такъв надпис си спомням че го бях направил да не може да се чете от удари та е по добре табелите да си седят
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта