evilzet написа:Имам на байка едно RST старо, даже е на резба. Но аз съм доволен засега и ми се иска да го отремонтирам вместо да го сменя изцяло. Допреди да се появи луфт работеше добре(за каквото го ползвам), защото вече и смазване не помага- явно заклинва и не се движи при малки неравности.
Имам доверен стругар, но нямам материал за целта. Бях намерил една фирма която внася всякакви пластмаси, вкл. и такива за лагери, но заготовките им са минимум за 80лв. и са по 1 метър.
Някой да помогне с идея за подходящ материал??
Във Варна съм.
evilzet написа:Имам на байка едно RST старо, даже е на резба. Но аз съм доволен засега и ми се иска да го отремонтирам вместо да го сменя изцяло.
ivanwt написа:Гледам и не вярвам на ушите си! Уж темите са за технически въпроси, а пък 99 % от отговорите са "Върви в сервиз" Като ти се случи да ти се разпадне зъбчатката на Предела още преди да се появят мобилните телефони - няма сервиз! С две ръчички и налични инструменти чудеса се правят - даже така и замина бегача при новия собственик.
ivanwt написа:Гледам и не вярвам на ушите си! Уж темите са за технически въпроси, а пък 99 % от отговорите са "Върви в сервиз" Като ти се случи да ти се разпадне зъбчатката на Предела още преди да се появят мобилните телефони - няма сервиз! С две ръчички и налични инструменти чудеса се правят - даже така и замина бегача при новия собственик.
bikerider написа:въх колко опасТно го нахрани, сигурно не може да си намери място...
gatof написа:bikerider написа:въх колко опасТно го нахрани, сигурно не може да си намери място...
така де , като не си заслужава да го слага в тия 10% защо изобщо пише?
evilzet написа:...чакам да си видя глупавите постове.
evilzet написа:А дали е скъпо и ненадеждно да се отреже от здрав курбел края с резбата и да се завари на Аливиото. Но цветните заварки май не са много евтини.
Ozzie написа:evilzet написа:...чакам да си видя глупавите постове.evilzet написа:А дали е скъпо и ненадеждно да се отреже от здрав курбел края с резбата и да се завари на Аливиото. Но цветните заварки май не са много евтини.
Няма да коментирам.
PtD написа:Ако заклинва И има луфт не е ли възможно тръбите да са криви И втулките разбити?![]()
PtD написа:Ако заклинва И има луфт не е ли възможно тръбите да са криви (A) И втулките разбити (B)?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта