Лагероване на рамка

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Лагероване на рамка

Мнениеот flatko » Пет Юли 04, 2008 5:11 pm

Въпросът е следния: къде в София мога да си лагеровам рамката (Бегемотец), като не ме занимават с купуване на лагери, носене на стругар и т.н.? И не ми казвайте за Веломанията, понеже за пичовете от там съм се наслушал на лоши приказки и ще трябва да ми ги похвалите като изключителни специалисти именно в това, за да се навия да си поверя машинката на тях.
Та - място, цена като време, цена като финанси, резултат = ? Тези неща ме интересуват. Предварително казвам че цял следобед ровя форума и не изчоплих пълно инфо за това, което ме интересува.
flatko

Рейтинг: 1310

Мнениеот flatko » Пон Юли 07, 2008 4:13 pm

Понеже никой не отговори известно време, понеже съм голям гьон в тази сфера, ще посмея да се повторя с надеждата някой разбиращ да се смили над мен и да отдели 5 минутки, за да ми каже къде да ида, какво да кажа на майстора и какво ще имам след това като резултат, защото не съм особено запознат с термините на баш-стругарите :)
:popcorn:
А, и благодаря за търпението :)
flatko

Мнениеот Admin » Пон Юли 07, 2008 11:41 pm

Едва ли има такова място.
В най-добрия случай ще намериш майстор, който да свърши техническата част от работата, ама не разчитай той да ходи да купува лагери, че дори и някои други материали може да се наложи сам да набаваиш. Услугата, който ти искаш, би могъл да я осигури сервиз, който е решил да се занимава с тунинговане на рамки и се е подготвил за целта... но аз не знам да има такъв, освен самия производител навремето (Drag), който предлагаше такава услуга за тази рамка.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот flatko » Вто Юли 08, 2008 9:19 am

Viele danke, herr Admin!

Май ще трябва да диря съпорт от някой разбиращ да ме води по железарии, стругари и т.н. Можеш да захлупиш темътъ ако правилата го изискват :)
flatko

Назад към Веломеханик