Развивам капачката за реглава на рибаунда и от долу има шестограмен болт осмичка.Реших ,че е случайно , защото нямаше много масло и сложих капачката обратно.След 10 минути реших да видя дали има пак следа от масло и натиснах няколко пъти вилката.Обръщам аз колелото и гледам една капка масло как се стича надолу към тръбите...В последствие видях ,че болта който е под капачката за рибаунда не е хубаво стегнат , но реших да не го пипам ,а първо да пиша тук.Там ако може да ме насочите какво да правя...Да го стягам ли ...Да не го ли стягам.Вариянта със гаранционно оправяне отпада подари простата причина ,че вилката не е закупена в България.
Едит.Исках да отбележа също така ,че системата на смекчаване е на принципа на отворената маслена баня.
http://p1.pinkbike.com/photo/2319/pbpic2319517.jpgДоста пари заминаха за тази вилка ...Дано не е нищо сериозно , защото НЕ искам да НЕ карам още няколко месеца

Едит2:
Ozzie ,
Колкото повече го натягам , толкова повече влиза навътре ...Той няма глава.Вече започва да се вижда самата резба по която се навива...
Едит3:
Болта е с обратна резба , а аз съм ИДИОТ !Сега ще го достегна и ще пиша какво е станало.
Едит4:
Стегнах болта и набих няколко bottom out-a на вилката.Всичко е ток и жица !
Ozzie - Мерси

Темата е за триене.