Съжалявам ,ако имам грешки ,поправете ги,писането не ми е силата

saitov написа:Имам проблем с болтовете по гореспоменатия продукт. Първо скъсах главата на единият болт на задния преходник. Тук грешката е в мен , можеби прекалих със силата , но не се скъса особенно трудно . Както и да е , скъсаният болт не се развива, не ми създава проблеми за сега. Днеска тръгнах да свалям накладките. Махнах скобичката дето е от другата страна на болта. Пъхнах шестограна додолу( в това съм уверен , че не съм сгрешил) и напъвам за развиване. Усештам ,че тръгва да се развива само дето вместо болта, резбата ми отиде на кино ..... Не ми отметна или нещо от сорта просто, като напънах за развиване, посока обратна на часовниковата стрелка ,както си трябва, и главата на болта стана кръгла. Искам да ви попитам как да развия този болт , и от къде да си купа същия нов и нов за преходника? Благодаря предварително![]()
Съжалявам ,ако имам грешки ,поправете ги,писането не ми е силата
Zink написа:Ако е този болт, за когото kotka12 говори- с чукче набий една права отвертка, така че да влезне достатъчно и оттук нататък си го развиваш с отвертка. Аз така направих, просто точно този болт е от твърде мек материал...
saitov написа:от къде да намера болтове за преходник
saitov написа:и такъв ,който да държи накладките , ако има ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта