hitar_potter написа::nono: За мен е нецелесъобразно това, което правиш и ми прилича на пилеене на ресурси... Някак си гнус ще ме е на всяка спукана гума да замърсявам природата... Поне 5-6 лепенки трябват, за да изхвърля някоя гума

hitar_potter написа::nono: За мен е нецелесъобразно това, което правиш и ми прилича на пилеене на ресурси... Някак си гнус ще ме е на всяка спукана гума да замърсявам природата... Поне 5-6 лепенки трябват, за да изхвърля някоя гума
Synthesis написа:Аз карам и планински, но да лепя гума вместо да я сменя с нова е неуважение към велосипеда и към мен самия. Много по-правилно и лесно е да сложиш нова. Това с лепенето беше като карахме школниците и балканчетата, преди има нема 20 години.
Ей тва китайците много ви разглезиха.Crimson написа:Абе и аз мразим, но със залепена гума никога не карамАко ми се наложи я лепя но после задължително я подменям с нова
Synthesis написа:да лепя гума вместо да я сменя с нова е неуважение към велосипеда и към мен самия. Много по-правилно и лесно е да сложиш нова. Това с лепенето беше като карахме школниците и балканчетата, преди има нема 20 години.
botroid написа:Имаш някакво доста странно мислене, което не се споделя от останалите тук, затова по-добре замълчи.
Synthesis написа:по-...лесно е да сложиш нова
Предвид, че не си първия, който го е опитал - да. От гледна точка на трупане на личен опит - не.Alpina написа:Смятате ли, че се занимавам с глупости и в това нещо няма смисъл?
Alpina написа:Смятате ли, че се занимавам с глупости и в това нещо няма смисъл?
Зависи от бозата. Тази на Стан при по-сериозна дупка просто изтича без особен резултат, случвало ми се е и да се отварят стари дупки. Другата на Weldtite се справя много по-добре, но е твърде неудобна за пълнене в гумата, защото е гъста, влиза бавно и лесно се спича.t.kyosev написа:какво се случва в случай на по-сериозна дупка в гумата и как се чисти после това чудо от външната гума.
bdz43r написа:Тази на Стан при по-сериозна дупка просто изтича без особен резултат, случвало ми се е и да се отварят стари дупки.
bdz43r написа:Не е от това.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта