Всичко чудесно, но (голямо НО) си премери дисковете, защото може и да са 205мм (Hope използват нестандартни размери доста често).
Преди около месец Марто (От магазин Джестър) си монтираше своите М4-ки и за да постигне перфектно напасване се наложи да вземе нова външна половинка на апарата (Hope ги продават с цел да се сменят като преходниците). При неговите са монтирани на Marzocchi 888 08 отпред и отзад на 203 отново.
Твоето Marzo, като гледам е 06/07 та може да е една идея по-лесно отпред.
Отделно от това, което виждам на снимките, сравнено с информацията
ТУК задния ти апарат е за 185мм диск. Предния не мога да го видя на снимките. Според мен предложеното от Ozzie за задната може да ти свърши работа, но това за 205мм диск. За да ти е полезен предния преходник предложен по-горе ще трябва да смениш външната половина на апарата с No3 (това не съм съвсем сигурен, но ако ушите на вилката са ти 160мм PM, а диска е 205 би трябвало да стане). Друг варянт е да ползуваш 225мм диск със горепосоченият преходник (такъв се предлага от Hope също
ТУК)
Отделно ще ти трябват специфични (оразмерени) шайби за центроване на апарата спрямо диска.
За момента най-добрия съвет който мога да ти дам е да идеш при тях да ти ги монтират/да ти предложат решение за проблемите.
Иначе честито за покупката, изглеждат доста приятно
Reloading написа:роторите са 203 със сигурност , а отностно носенето , няма как При положение че съм от Троян ..

трябва да си занеса цялото колело до софия.. или най-близкият вело център който е (горгоната в Търново)
В това положение не знам как да се направи. От това, което виждам тези спирачки нямат опция за монтаж около стандартните (160/180/203мм дискове), но може да греша.
Следва малко предположение:
Ако са 203 и апарата е предвиден за това (Въпреки че пише нещо друго за този апарат) задния преходник предложен от Ozzie ще ти свърши работа. за отпред единственото което се сещам е с преходник PM 160 -> IS 180 (като предложения от Ozzie) с описания по-горе 225мм диск. Ще трябват 1-2 шайби между преходника и ушите на вилката.
Учудва ме факта, че който ти ги е продал ти ги е дал в този вид. Чудя се как е ползувал задната в този и вид?!
Всъщност от къде се сдоби с тях?