Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Питам откъде мога да си взема втулка за XCR LO.Ходих в Веломания(от Шумен съм) и там поръчаха,но били свършили и не знаят кога ще има.Само това ми остана за да зглобя Drag The Bomb-а,ама май така ще си остане.Предварително благодаря.
Нещото, което на мен ми казa Спиро от Веломания че може да се направи , е да омотаеш достатъчно тиксо (или нещо подобно) на самата втулка. Така ше се обере луфта между нея и ботуша. Не го пробвах,защото продадох вилката, но ако решиш , пробвай и кажи дали става. Best wishes, papi007
Гледа се специфичния номер, който при мен беше този http://media.snimka.bg/2437/011128488-big.jpg С него вече конкретно за твоя модел вилка търсиш определения модел втулки. Това че в сайта има за хцр или хцм, незначи че има за всички модели и години. Но веломанията скоро е получила пратка с много втулки, звънкай , търси , и накрая ако вече нямаш нерви - побългарявай с тиксото
Я и аз да погледна в утайката на кафето .Да не би да търсиш"втулката",която се набива на вилката и на нея ляга лагера на долната чашка? Ако е така става и от друг модел вилка. П.П. Може пък и за спейсър да питаш,знам ли. Може би наричаш конуса и спейсърите"втулки".Пусни някоя снимка на вилката и челото да видим точно кое ти трябва.
Последна промяна ico 1 на Чет Апр 02, 2009 6:02 pm, променена общо 1 път