Олеомак написа:С лека ръчна помпа е невъзможно да вкараш нужното количество въздух през подменените вентили, докато с френските не бил имал подобен проблем ...
LIL написа:Привет!
Едно такова въпросче- Каплите са ми с френски вентил, ще я повредя ли нещо, ако разширя отвора за автомобилен? Разликата според мен е нищожна, но може все пак нещо да се отслаби каплата, прави ли се по принцип това?
rarekin написа:вентилите "Преста" (френски) нямат нито един недостатък, спрямо "Шрадер"-овите (автомобилни).
Не че ме интересува коефициента, но ми е интересно кой не споделя мнението, и с кое не е съгласенmarsa написа:Не. Това е нерядко срещана практика. А защо не караш с френски? По мои лични наблюдения по- лесно се помпа с ръчна помпа. Разбира се на бензиностанцията ще трябва да носиш и преходник, но пък на ръка няма да имаш проблеми.
airborneone написа:rarekin написа:вентилите "Преста" (френски) нямат нито един недостатък, спрямо "Шрадер"-овите (автомобилни).
Единствено са по-леки...
Аз лично карам с френски винтили от почти година.
Купуваш си преходниче за 1.20 и си помпаш на която си поискаш бензиностанция.
marsa написа: цигания е да си "модваш" шината с бормашина, но отслабването на здравината е незначително и пренебрежимо малко за полеви условия.
Баце, така и така си ме цитирал с укор, сега потърси думата "незначително" из темата и ще я намериш в твоя и моя пост. Цигания е да хванеш некъв грубиянски инструмент и да "модваш" най- смело, ако си дотолкова некомпетентен, че да питаш е така в няква си тема в интернет форум. Има начини и методи да се изпълни професонално, но хората, които ще го направят така няма да питат тука дали може да си дупчат шината.PtD написа:Aко добре си гледал видеото на Стан, дори и шина за автомобилен вентил трябва да се доразпробие (с 10мм бургия). Отслабването на шината е незначително (справка: ето тези шини за сериозно блъскане).
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта