dudura1 написа:Двата най-малки венеца на касетата халтаят с около 1мм но когато ги вартя от място се усеща доста като се кача да карам по-малко. Също и като хвана цялата касета леко халтави това го забелязах още като нагласях предните скорости. И най-гадното е че колеото е ново и съм го карал два дена по асвалт, модела е спринт аполон от тези на промоция. Какво да правя да си купя ли нова касета? А за гаранцията дали ще важи за тъкаф проблем ? и може ли въобще да се отрмонтира.
dudura1 написа:ами проблема е че сервиза на тоя онлаин магазин е в Пловдив.
Обади им се и ги питай "И к'о пра'им ся?"dudura1 написа:ами проблема е че сервиза на тоя онлаин магазин е в Пловдив.
Technical* написа:Свали венците, ако нямаш ключ става и с отверка и чукче ама много внимателно трябва да работиш.
Като ги свалиш мисля че отзад на тях има един болт на шестограм 1,5 завий го и мисля че няма да имаш проблеми!
Technical* написа:Свали венците, ако нямаш ключ става и с отверка и чукче ама много внимателно трябва да работиш.
Като ги свалиш мисля че отзад на тях има един болт на шестограм 1,5 завий го и мисля че няма да имаш проблеми!
И аз имам един въпрос за да не правя отделна тема.
Значи като вкарам малко повече сила при педалиране - по - рязко и отзад ми прескача веригата от един на друг венец. Какъв може да е проблемът. Венците са срам, нямат луфт, задният дерайльор е добре настроен..
dudura1 написа:зА Мен не Е важЕн правописа А смисАла![]()
![]()
dudura1 написа:извинявай не се здържах. признавам че ми е кофти ама на даскалката по литература се не и стигаше червеният химикал![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта