махнах следните грипове от колелото си: http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=2696&product_cat=335&lang=2. При слагането на гриповете алуминиевият обръч в ляво на картинката се заключва с едно болтче, но от другата страна ( в дясно на снимката ) се набива една пластмасова тапа в самото кормилото.

Както и да е, вече съм направил грешката.. Сега се опитвам да я оправя и свалих този боклук от байка си. Но има един проблем, който все още не знам как ще реша. Тапата, която се набива в кормилото, сега не иска да излезне. Стърчащата извън кормилото част се скъса при опитите ми да я изкарам и то изключително лесно. Сега в кормилото имам дразнещо парче пластмаса, което искам да изкарам. Парчето е от едната страна, от другата все пак успях да го измъкна с много голяма доза късмет. Въпросът ми е как мога да изкарам парче мека пластмаса от кормилоти си, при положение че няма как да го хвана отвън. Въртят ми се някакви идей за въздух под налягане от другата страна или да го надупча с бормашина, знам ли...