SR Suntour Duro DJ-D 2010

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

SR Suntour Duro DJ-D 2010

Мнениеот Keen on » Пон Юли 26, 2010 7:25 am

Здравейте драги съфорумници,бих искал да ви задам няколко въпроса относно горе споменатата вилка.Та,първият ми въпрос е,може ли от 100мм ход да се настрой на 130мм и ако да ,как?Другият ми въпрос е,за какви стилове може да се използва вилката,така че да не се повреди?(всъщност аз знам,но искам да видя мнението на някой от личен опит).
Благодаря предварително :)
Keen on

Рейтинг: 1200

Re: SR Suntour Duro DJ-D 2010

Мнениеот boybetterknow » Сря Юли 28, 2010 2:22 pm

Здравей, колега. Аз имам Sr Suntour Duro D 130мм ход. За нея мога да кажа, че става за Dirt Jump. Другите стилове са според самият теб, аз и на Витоша съм спускал (от Копитото надолу) и ми беше добре, въпреки, че ми е малко мудна, но предполагам, че ако се сложи 2.5W масло, ще стане по-бърза. Като цяло вилката е много здрава и добре работеща за парите си. Разбирасе, че има в пъти по-добри вилки от нея, но са и на повечеко пари, това е, което мога да кажа, надявам се да съм бил полезен, поздрави. :beer:
boybetterknow

Рейтинг: 1154

Назад към Веломеханик