Маслени семеринзи

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Маслени семеринзи

Мнениеот saitov » Пет Юли 30, 2010 9:42 pm

От няколко дни искам да заведа разплакалия се Boxxer Race 2008 , за смяна на маслените семеринзи, но това се оказва доста по-трудно отколкото си мислех. В стария и в новия бас нямат маслени семеринзи и от Каймата получих същия отговор. Не знам защо такива консулмативи са толкова трудни за намиране? Толкова малко хора ли ги сменят, че да са толкова редки. Искам да попитам в кой бике магазин има такива със сигурност и ако нямат евентуално от къде мога да си купа аз защото тези от бас споменаха за купуването им от магазин за вик части. Също така ме интересува дали смяната им е толкова трудна и може ли да се извърши от мен, като се има впредвид, че редовно си играя с колелото и съм продобил някакъв опит. Ако мога да ги смена сам ще съм благодарен, ако някой обесни подробно и евентуално със снимков материал как става това. Благодаря предварително ! :beer:
Аватар
saitov

Рейтинг: 1225

Re: Маслени семеринзи

Мнениеот Metel » Пет Юли 30, 2010 10:42 pm

http://www.enduroforkseals.com/
От тука можеш да си поръчаш семеринги за твоята вилка. Също има описание как да си ги смениш.
Аватар
Metel

Рейтинг: 1751

Мнениеот tanec » Пон Авг 02, 2010 7:12 am

Другич вариант е да потърсиш тук .
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот codename47 » Пон Авг 02, 2010 9:50 am

Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик