kapitanblood написа:Препоръчвам ти да използваяш търсачката,има теми за свалянето на боята,боядисване.
Моят съвет е (ако си от София),да отидеш на това място...http://www.plasto.bg/showpage.php?PageID=2,там ще ти кажат какво да направиш,или пък те ве свалят боята и ще ти боядисат рамката........повечето опити за сваляне на боя и боядисване от лаици в тази област завършват нелицеприятно за окото..
Night_Falcon написа:Боята е оригинална рам-ска...
Night_Falcon написа:Трябва ми помощ за свалянето на боята от рамкта ми. Досега мъчих с терминатор, но ефекта е минимален. Какво можете да ми препоръчате?
veskoz написа:Night_Falcon написа:Боята е оригинална рам-ска...
Гледай рамката продължително. Боята им пада с поглед (поне тази която е без лака). Ти си луд.
Night_Falcon написа:Със шкурка, шпатла и Терминатор мъчих - и си беше мъчение.
barcode_hc написа:Да не пускам нова тема, затова направо тук ще пиша.
Искам да пребоядисам и нашаря една рамка, но се чудя няколко неща. Ще ми се сам да я оправя, без да се налага да я нося в някакъв сервиз. Отначало мислех да пробвам с телена четка за бормашина, но идеята за сваляне на боя от алуминиева рамка по този начин ми се стори прекалено налудничава.Чудя се сега дали да ползвам пистолет за горещ въздух или да пробвам от тези Терминатор-и или други разтворители за боя.
А в краен случай дали ще е добра идея направо върху старата боя да нанасям?
Night_Falcon написа:barcode_hc написа:Да не пускам нова тема, затова направо тук ще пиша.
Искам да пребоядисам и нашаря една рамка, но се чудя няколко неща. Ще ми се сам да я оправя, без да се налага да я нося в някакъв сервиз. Отначало мислех да пробвам с телена четка за бормашина, но идеята за сваляне на боя от алуминиева рамка по този начин ми се стори прекалено налудничава.Чудя се сега дали да ползвам пистолет за горещ въздух или да пробвам от тези Терминатор-и или други разтворители за боя.
Терминатора не ти го препоръчвам, освен ако нямаш железни нерви. Не боядисвай върху старата, няма да хване добре. Най-доброто решение за мен е песъкоструй, но да е с много ситен пясък
barcode_hc написа:Да не пускам нова тема, затова направо тук ще пиша.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта