Ъпгрейд на RS Domain

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Ъпгрейд на RS Domain

Мнениеот dhman » Сря Сеп 22, 2010 7:06 am

Разполагам с RS Domain 302 Coil 2008. Попаднах на това http://www.amazon.com/Domain-Motion-Con ... 24&sr=8-19 и се зачудих дали не мога да го сложа в мойта вилица, която в момента разполага само с рибаунд. Въпросът ми е, заслужава ли си инвестицията и дали въобще е възможен подобен ъпгрей? Аз не виждам причина да не става при положение, че има модели на domain, който ползват подобна система. Все пак, ще се радвам на съвет от по-компетентните.
Благодаря и поздрави!
Всеки, който е карал колело знае и ще ти каже, че колкото по-бързо се движиш, толкова е по-трудно да паднеш!
dhman

Рейтинг: 1275

Re: Ъпгрейд на RS Domain

Мнениеот Krismars » Сря Сеп 22, 2010 9:52 am

Ще стане, само мисля, трябва да видиш количеството масло, което трябва да ти остане във вилката, понеже 302 доколкто си спомням имаха повече. Другото, за което трябва да внимаваш е, че поне според картинката комплекта не включваше врътката отгоре. Успех :agree:
Аватар
Krismars

Рейтинг: 2000

Re: Ъпгрейд на RS Domain

Мнениеот dhman » Чет Сеп 23, 2010 7:32 am

Да, и аз това се замислих. Нещо друго освен врътката и посочения елемент нужно ли е?
За маслото ще се посъветвам с ръководтсвото.
:agree:
Всеки, който е карал колело знае и ще ти каже, че колкото по-бързо се движиш, толкова е по-трудно да паднеш!
dhman

Рейтинг: 1275

Назад към Веломеханик