@stoyan_svilenov
Първо - пореден път -
за да се "самозапуши" дупката, гумата трябва да е в движение - това да я пробиеш и да гледаш какво ще стане е нелепо в конкретния случай...
Когато аз си купих такива гуми ги сложих същия ден и в продължение на повече от година карах, без дори да ми минава през ум да правя каквито и да е опити, експерименти и т.н. защото си е имало къде къде по-разбиращи от мен хора, които са се занимавали с това, преди продукта да бъде пуснат на пазара - единственото нещо, което съм правил през това време е било да донапомпвам гумата и когато в следствие на глупост я съсипах видях че от вътрешната страна на външната гума има сумати следи от това как "бозата" си е вършила работата... (то нуждите за напомпване от време на време си го подсказваха де)
Все пак трябва да уточня, че има решения, които работят както ти очакваш, но те са малко по-друга "бира" уупс - "боза"
Второ - "snake bite"-a който си направил се предодвратява с правилното налягане и разумно каране. Няма как за такова нещо да разчиташ да те спаси която и да е самозалепваща система...
Трето - дори да ползваш някакви допълнителни течности, които имат същата цел и приложение - те също ще си вършат работата при определени условия. Никоя няма да ти запуши дупката, ако си е направил нарочно (или си усетил кога се е появила) и вместо да продължиш да се движиш, спреш да гледаш какво ще стане...
Четвърто - след като има самочувствието да покажеш колко глупави експерименти и изводи от тях правиш, то не виждам за какво се оплакваш, като някой ти се присмива

Пето - за да имаш успех в който и да е форум, различен от такъв където хората им е приятно да си губят времето с безсмислени обяснения на хора, които не искат да вденат някои неща, трябва да се научиш да слушаш какво ти се отговара ня въпросите, да четеш повечко и да не тръгваш да се изказваш крайно неподготвен...
Всеки греши, всеки се учи, но поне трябва да показва, че прави опити да се развива, а не да чака всичко на готово и накрая да плюе на препоръките...