Втулки за RS Boxxer.

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Втулки за RS Boxxer.

Мнениеот PRobably » Нед Яну 09, 2011 8:53 pm

Втулките в единия крак са ми заминали,трябват нови.Искаше ми се да сменя втулките и в двата крака,но като отидох в бас и като ми казаха цена-140 лв. комплекта ме отказа от живота...Има ли по евтина алтернатива?Мислех за стругар,ама май тоя варянт отпада,доколкото знам тефлоновото покрие на втулката не може да бъде направено от него.Има го и варянта за втулки от друга вилка със същия диаметър- http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24744 във бас са дори по-евтини.Ще мина ли с тези втулки или да не си правя експерименти?
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Re: Втулки за RS Boxxer.

Мнениеот pro-adrenaline » Нед Яну 09, 2011 9:36 pm

Rock Shox Bushing Kit for Reba-Pike-Tora-Recon Не знам тогава дали ще паснат :peace:
pro-adrenaline

Рейтинг: 1195

Мнениеот PRobably » Нед Яну 09, 2011 9:44 pm

Да де точно.Не са за боксер тия втулки,но са със същия диаметър.Май няма да си правя експерименти и ще сменя само втулките които имат нужда от смяна,пък другите колкото изкарат...
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Мнениеот Editor » Нед Яну 30, 2011 1:31 am

Не си прави експерименти, бушингите на боксера нямат общо с тези, които си посочил по-горе.
Дори и да паснат си рискуваш гладката работа на вилката.
При боксера долната е доста издължена, за разлика от горната.
Най-добре събери пари и си поръчай оригинални втулки. :beer:

PRobably написа:Май няма да си правя експерименти и ще сменя само втулките които имат нужда от смяна,пък другите колкото изкарат...

Щом са заминали едните и на другите им изтича времето. После ще се чудиш, защо ти е неравномерно покритието по двата стеншъна.
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот PRobably » Нед Яну 30, 2011 2:01 am

Отдавна реших какво да правя-няма да има експерименти.Ще си поръчам чисто нови втулки и семеринги.
Аватар
PRobably

Назад към Веломеханик