Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Имам следния проблем,като изправя колелото и напомпя няколко пати предната спирачка лостчето потъва,а няма течове диска не е умаслен.И като го сваля пак долу и я напомпя пак се оправа.Нека които му се е случвало подобно нещо да сподели.
did не че нещо ама според теб какво значи да изправиш колелото .и сега по темата когато например бутам нагоре като я натисна няколко пъти отново става така.
stamen написа:did не че нещо ама според теб какво значи да изправиш колелото .и сега по темата когато например бутам нагоре като я натисна няколко пъти отново става така.
Според мен може да значи едно, а според теб - друго. Не съм врачка, че да гадая.
Например може да значи да го изправиш на задната гума така, че калипера на предната спирачка да се окаже над лостчето.
По описаните симптоми изглежда, че имаш въздух. Закарай го в сервиз да я оправят. Следващия път се старай да пишеш по-грамотно, защото темата не само ще бъде заключена, но и изтрита.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.