Дерайльор ХТ

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Дерайльор ХТ

Мнениеот dob111 » Чет Апр 14, 2011 3:04 pm

Искам да сменя задния си дерайльор ХТ-9скорости, с ХТ Shadow-9скорости. Отпред съм с венци SLX 44-32-22, отзад с SLX 11-28 с тенденция за 11-32.
Кажете дерайльор с какво рамо ще е подходящ за мен?
Онзи ден катерих и даде следния проблем - когато съм отпред на средния венец, а отзад на най-големия венец (или този под него) и се усеща понякога едно превъртане на веригата. Дали е заради усукването на веригата, или проблемът идва от това, че ХТ дерайльора е направен за задна зъбчатки с повече зъби? :dontknow:
Благодаря! :D
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Re: Дерайльор ХТ

Мнениеот Боян Бановски » Чет Апр 14, 2011 3:34 pm

dob111 написа:Искам да сменя задния си дерайльор ХТ-9скорости, с ХТ Shadow-9скорости. Отпред съм с венци SLX 44-32-22, отзад с SLX 11-28 с тенденция за 11-32.
Кажете дерайльор с какво рамо ще е подходящ за мен?
Онзи ден катерих и даде следния проблем - когато съм отпред на средния венец, а отзад на най-големия венец (или този под него) и се усеща понякога едно превъртане на веригата. Дали е заради усукването на веригата, или проблемът идва от това, че ХТ дерайльора е направен за задна зъбчатки с повече зъби? :dontknow:
Благодаря! :D

Дълго рамо, ако не се лъжа се води SGS.
Аватар
Боян Бановски

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик