Техничска документация за Marzocchi XC 700

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Техничска документация за Marzocchi XC 700

Мнениеот Petka74 » Пет Юни 10, 2011 11:40 am

Здравейте, интересувам се дали от някой притежава или знае от къде мога да се здобия със техническа документация за Marzocchi XC 700, писах на сайта на производителя там ми казаха че имат много писма и нямат време да се занимават с мен, ако искам по бърз отговор да пиша на българските дистрибутори и ми пратиха едни кордеинати VELOMANIA LTD - Doychin Abadjiev [email protected] като писах на този мейл ми върна че такъв мейл няма, тогава в сайта видях друг мейл [email protected] писах и на него но пак никакъв хабер, тогава реших да се обадя и накрая стигнах до човека който отговаря за Marzocchi, той беше любезен и ми обясни че такава информация може да се дава само на технически центрове и че се съмнява да се предостави на краен клиент. Затова реших да търся алтернативни начини за намиране на някаква документация, защото го намирам за нормално когато притежаваш някакъв продукт да имаш документация с помоща на която може да го сервизираш, невярвам да е в разрез със фирмената политика за опазване на патенти и фирмени тайни. Благодарен съм за всякаква информация линкове видео и всякаква информация от подобен тип различна от тази публикувана в сайта на Marzocchi.
Petka74

Рейтинг: 1260

Re: Техничска документация за Marzocchi XC 700

Мнениеот bio » Пет Юни 10, 2011 12:11 pm

Petka74 написа:Здравейте, интересувам се дали от някой притежава или знае от къде мога да се здобия със техническа документация за Marzocchi XC 700, писах на сайта на производителя там ми казаха че имат много писма и нямат време да се занимават с мен, ако искам по бърз отговор да пиша на българските дистрибутори и ми пратиха едни кордеинати VELOMANIA LTD - Doychin Abadjiev [email protected] като писах на този мейл ми върна че такъв мейл няма, тогава в сайта видях друг мейл [email protected] писах и на него но пак никакъв хабер, тогава реших да се обадя и накрая стигнах до човека който отговаря за Marzocchi, той беше любезен и ми обясни че такава информация може да се дава само на технически центрове и че се съмнява да се предостави на краен клиент. Затова реших да търся алтернативни начини за намиране на някаква документация, защото го намирам за нормално когато притежаваш някакъв продукт да имаш документация с помоща на която може да го сервизираш, невярвам да е в разрез със фирмената политика за опазване на патенти и фирмени тайни. Благодарен съм за всякаква информация линкове видео и всякаква информация от подобен тип различна от тази публикувана в сайта на Marzocchi.

ВИЖ ТОВА ...
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот Petka74 » Съб Юни 11, 2011 9:40 pm

Благодаря за линка то1но нещо такова ми трябва но, явно съм пропуснал да спомена че модела ми е 2008 година, това е за предишния модел мойто се води като някакво възраждане на славната серия от близкото минало.
Petka74

Рейтинг: 1260

Мнениеот bio » Съб Юни 11, 2011 10:09 pm

ами ... търси ... повече и виж това ...
тук са всички неща ...
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик