Един въпрос за стредното

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Един въпрос за стредното

Мнениеот jivkov1 » Съб Юли 02, 2011 9:03 pm

Здравейте колеги на скоро си купих ново средно (касета) и имам няколко въпроса към него.
Та първият ми въпрос е дали чашките на касетата се завъртат на ръка.Защото на моите опражних повечко сила и мисля че прецаках резбата.
Вторият ми въпрос е ако резбата е прецакана дали може да се оправи някакси при стругар или нещо такова.
И третият ми въпрос е как да махна новата касета като чашките са пластмасови и много лесно се чупят аз вече ги счупих до някъде а нямам специялният ключ.Ако някои знае как да махна касетат или ако знае нещо по другите въпроси моля да пише защото е СПЕШНО. :praying:
jivkov1

Рейтинг: 1190

Re: Един въпрос за стредното

Мнениеот Alex Madman » Съб Юли 02, 2011 9:30 pm

Еми щом нямаш нужния инструмент и не ти се дават пари за него, какво точно питаш? Направо отивай в сервиз. Там ще ти помогнат.
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Re: Един въпрос за стредното

Мнениеот Univer welo » Пон Юли 04, 2011 7:17 pm

Чашки-метални ,можеш да намериш. /От стари касети- те не се износват/ Номера с навиване на ръка не минава- както си разбрал трябва специален ключ и професионален усет. Дясната чашка е с лява резба, но по упорити юнаци много често успяват да я завият и като въртят на дясно/ по посока на часовниковата стрелка/ Няма начин да пре..еш резбата с пластмасови чашки. Ами така е - проба ,грешка, проба, грешка - докато се научиш. :nono: :wavey:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Назад към Веломеханик