Въпрос за Drag One

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Въпрос за Drag One

Мнениеот WhiteBoy » Пон Юли 25, 2011 6:43 pm

Йо на всички. Имам колело драг едно, модел от 2004 или 2005 година. В момента го карам с вилка SR Suntour XCT и въобще не ми харесва. Таа искам да си сложа вилка SR Suntour XCR, но някои казват, че ще ми "гръмне челото", други казват, че челото ми е малко и няма да се събере. Ако може да ми дадете отговор дали ще може да се събере, ще съм Ви много благодарен. : ))

Лек ден и поздрави. :beer:
Аватар
WhiteBoy

Рейтинг: 1147

Re: Въпрос за Drag One

Мнениеот Ozzie » Пон Юли 25, 2011 6:53 pm

Отиди във велосервиз. Предполагам, там ще ти дадат също достатъчно надежден съвет.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Re: Въпрос за Drag One

Мнениеот Madnesst » Вто Юли 26, 2011 10:43 am

WhiteBoy написа:Йо на всички. Имам колело драг едно, модел от 2004 или 2005 година. В момента го карам с вилка SR Suntour XCT и въобще не ми харесва. Таа искам да си сложа вилка SR Suntour XCR, но някои казват, че ще ми "гръмне челото", други казват, че челото ми е малко и няма да се събере. Ако може да ми дадете отговор дали ще може да се събере, ще съм Ви много благодарен. : ))

Лек ден и поздрави. :beer:

Може , един приятел си сложи преди 1 -2 седмици , геометрията не се промени много и стана доста добре всъщност . :beer:
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Назад към Веломеханик