Както темата разкрива искам да си преправя старото Пони на готин бял крузер за каране из Борисова и малките градинки на нашата мила столица

Балканчето е ей такова: http://img406.imageshack.us/img406/8155/29423451.jpg , само дето не е червено

Значи, в момента не става за нищо:
1) Гумите са изгорели (ще си намеря такъв размер (няма да питам поне за това))

2) Каплите са ръждясали.
3) Свободния венец е заминал.
4) Кожата на седалката - край с нея (ще отида при кожар да я претапицира)
5) Рамката е розова

6) Челюстите на спирачките - out.
7) 100% и плочите на средното + курбелите са заминали, пък да не говорим и за веригата.

9) Вилката ми се ще да я сменя с някаква динамична (и 60мм ход ще свърши работа)
10) Лостчетата на спирачките - out.
Та, вече сигурно се чудите защо ви изброявам тея точки по-горе. Е, уж да е малко по-структурирана темата...
Тук идва мястото, където ще искам помощ от тези от вас, които имат опит в реставрирането на подобни колелета. Само да подчертая, че колелцето ще го правя дълго време и бюджета в този случай не е проблем

Значи относно точките по-горе ми трябва малко ъкъл за:
2) От къде мога да намеря съвременни капли с хуваби главини + наплитане, така че да станат на Балкана ?

3) Предполагам със задната капла ще върви и главина със свободен венец, пък не бих се разсърдил и на 3 плочи отзад за скорости - имате ли идея ?
6) Щеше ми се да сложа диск поне отпред...На XC байка съм с Juicy 3, бих искал и на това животно да сложа такива...Според вас ?
7) Ами курбели за тая рамка ?
9) Тъй като съм мераклия за Juicy и като за диск изцяло, каква вилка (в умален вид

10) Лостовете към спирачките, то е ясно, но ако ли не стане номера с Juicy-то, какви V-Brakes препоръчвате ?
Ех...до тук с глупавите въпроси. Дано някои от вас поне намери нещо смислено в тях и 5 минутки да отговори

Аде от мен поздрави,
J