Rock Shox Domain 302 U-turn Профилактика?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Rock Shox Domain 302 U-turn Профилактика?

Мнениеот TheBlackPathway » Пон Окт 17, 2011 8:53 am

Здравейте, колеги! Наскоро се сдобих с Rock Shox Domain 302 U-turn! След покупката я дадох за профилактика, но ми излезе златна, сравнение със сумите, които съм давал за предишната вилка! Та съм си наумил да се науча сам да си правя тази процедура! Та исках да ви помоля, някой може ли да ми обясни по последователност как се прави като: разглобяване, почистване, смазване (ако може да ми предложите някакво масло, което да направи вилката по-чуствителна към неравности и по-мека) и сглобяване. Като ми направиха профилактиката ми казаха, че са сложили в десния ботуш (от към ребаунда 7,5W масло и в левия ботуш от към у-търн-а 10W! Търсих из интернет и намерих две клипчета, но те бяха за Rock Shox Domain 318 Компресия, Ребаунд и У-търн и Rock Shox Domain 318 Ребаунд и Компресия! Мойта вилка е Rock Shox Domain 302 U-turn\Rebound. За маслото мога да намеря от RideSpot-a, но ако може да ми дадете линк за грестта от където мога да си я поръчам или къде да търся!? Благдаря ви, предварително! :beer: :beer: :beer:
TheBlackPathway

Рейтинг: 1208

Re: Rock Shox Domain 302 U-turn Профилактика?

Мнениеот misheldo » Вто Окт 18, 2011 8:18 am

Доста подробна информация и не само за Domain - даже и с картинки
http://www.sram.com/sites/default/files ... _my102.pdf
Аватар
misheldo

Рейтинг: 1202

Назад към Веломеханик