Здравейте на всички имам въпрос отнсоно курбелите си който впрочем са FSA Gravity motoX в комплект със средно което е в комплект с курбелите. Има супер гадно пукане незнам дали е от средното или от педала някъде,но пукането е супер често дори понякога на всяко завъртане на педалите и е доста силно,някой път пука много силно при силно натоварване ако натисна по-здраво,но някой път си въртя съвсем лежерно и бавно и то пак пука леко,и пука от двете страни не е само от дясната или само от лявата,на мен повече ми звучи като от средното,но незнам.Какво ли не пробвах смазване на средното,затягане,смазване на резбите на педалите,отваряне на педала,почистване и ново смазване,нищо не помогна.Курбелите в комплект с средно бяха купени нови от един приятел и той ги ползва няколко дни понеже аз бях с него и сме карали заедно знам,че при него не пукаха,след тва той реши че иска Race Face Ride DH и пусна тези за продажба и аз реших да ги взема,монтирахме ги всичко както трябва и от тогава почнаха да пукат.
Моля не ми казвайте,"въпроса е дискутиран" и т.н.знам,и прегледах много теми и както споменах пробвах всичко което беше посочено в другите теми,но все още пукат.Моля за помощ. Мерси.