"edit" Да е отворя да е почиста да вида дали ще спре тече семеринга ми изглежда добре. Не знам дайте ми някакви съвети какво да направя. Неги разбирам много ): Благодаря!
outfaced написа::offtopic:
само не разбрах защо очакваш само някой от Пловдив да има тази информация![]()
outfaced написа:Майна, много дълбоко ме съмнява в Пловдив да има такова нещо в магазин ... то в София сигурно я има на едно-две места и то от дъжд на вятър и според зависи ...
Дирекшън магазина е само онлайн. Уелкъм ту бългериа
did написа:Я "горниат спамер" да попита, коя година ти е вилката? Не за друго, ами щото не си написал, пък бобът ми свърши в една друга тема.
Кой точно ти каза, че имаш нужда от смяна на семерингите? Мнооого се съмнявам, че точно там ти е проблема.
Защо просто не дадеш вилката за профилактика на кадърен механик, пък било и в София, като му опишеш преди това проблемите? Такива вече има доста, включително в Пловдив.
did написа:Я "горниат спамер" да попита, коя година ти е вилката? Не за друго, ами щото не си написал, пък бобът ми свърши в една друга тема.
Кой точно ти каза, че имаш нужда от смяна на семерингите? Мнооого се съмнявам, че точно там ти е проблема.
Защо просто не дадеш вилката за профилактика на кадърен механик, пък било и в София, като му опишеш преди това проблемите? Такива вече има доста, включително в Пловдив.
Кофти имам чуството че маи никога няма да си намеря.SeSSion написа:Трябва да търсиш семеринги за 35мм тръби. Тези, които си показал са за 38мм съответно не ти вършат работа.
did написа:Сваляш старите семеринги, ако можеш. По принцип не се препоръчва да го правиш сам, но ако можеш - няма проблем.
Отиваш с тях във фирма "Хубата".
За десетина лева ти предлагат същите, че даже и по-хубави.
Ако се чудиш, защо не го написах веднага - ами щото ми е писнало да го пиша и никой да не го чете. Защо да го пиша още веднъж
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта