n3k01 написа:Ако си с 3 венеца от пред няма как да сложиш водач без да ги модифицираш, пък с таз оскъдна информация дето си дал на дали някой ще може да ти каже нещо по-различно от махаш завиваш и пак слагашКажи рамкта ти има ли си уши за водач, ако няма трябва да си вземеш и един "паяк" който се монтира на средното за да можеш да захванеш водача...ей такива неща
Madnesst написа:да кажем http://screambikes.eu/bg/vodachi-za-ver ... 75-t6.html
Fanatico написа:1-во, водача си е за монтаж към средното БЕЗ никакъв преходник.
2-ро, на квадрат, мисля че се завиваше първо чашката със средното от дясната страна и после лявата.
3-то, има различни преходници, така че съм убеден, че дори не знаеш този, който си дал за пример, за какъв монтаж на водач е.
Fanatico написа:Мненията ти тук са абсолютно хвърчащи. Надявам се да разбереш какво значи това.
Svetoslav Ivelinov написа:Здравеите ! Искам да ви попитам дали е възможно да се срежат плочите на курбели труватив х - флоу и по възможност да остане средната моляви отговорете !
Evgeni написа:Аз искам да попитам нещо.Ще карам предимно DH и сега съм с декланшор, леко стеснен(да не пада веригата).И ако си взема само една ролка примерно ще се получи ли резултат, подобен на такъв с Водач?И откъде да си взема подходяща ролка(рамката ми е с дебел чейн стей-scott yz2).
ramcho8844 написа:Курбелите x-flou са разглабяеми!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта