teodor4o0 написа:добре де , добре разбрах .. не ми го натяквай просто искам да съм обеден че ще направя правилния избор

Това, дали ще си обеден, сутрешен или вечерен си е твоя работа и няма да го коментирам!
Искам да напиша няколко думи за правилния избор. Без значение дали ще си купиш ББ5, ББ7 или някаква хидравлика, ти вече си направил грешен избор! Имаш две възможности. Първата е да си вземеш ББ5 или друга не толкова добра спирачка. Втората, да си купиш ББ7 или друга хубава спирачка, но в толкова лошо състояние, че да не става за нищо. Лимита от 30 лева, който си дал, просто не е за добра дискова спирачка. Не разбирам, защо мислиш, че някой ще ти продаде добра ББ7 за 30лв, като може да я продаде на всеки друг за 50лв или повече. После ще гледаме пак в Пазар:
"потребителят ХХХ ме излъга. Прати ми спирачка с липсващи ХХХ, счупен ХХХ и друга марка, а не тази, за която се бяхме разбрали!"
За тия пари можеш да си вземеш приличен вибрейк с хубави калодки, ако велосипеда ти позволява да бъде монтиран. Ако не те устройва, ще отделиш още малко левчета. Иначе работата става като в поговорката с триците и маймуните!

dirtnewbie го е написал в едно изречение...
92% истина...