Въпрос относно платформени педали

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Въпрос относно платформени педали

Мнениеот ogiusa » Чет Юни 14, 2012 6:03 pm

Здравейте,

Днес си взех платформени педали DMR v12 Magnesium, но ми прави впечатление, че единия педал се върти много свободно прави около 2 оборота като го завъртиш с ръка, а другия колкото и силно да го завъртиш едвам помръдва една десеста от оборота. Това нормално ли е? Предполагам, че или няма достатъчно смазка или не е разнесена още, но и не смятам че е редно да ги отварям при положение че са чисто нови. За жалост им беше последната бройка и се чудя дали да ги връщам или това ще се оправи? Моля за съвет.

Благодаря предварително
ogiusa

Рейтинг: 1200

Re: Въпрос относно платформени педали

Мнениеот Madnesst » Чет Юни 14, 2012 7:53 pm

Доколкото помня и при мен беше такъв случая , на 2-3 ден вече и двата се въртяха перфектно , ако след по - сериозно каране още не се върти като хората , предполагам че нищо не пречи да минеш да ги погледнат :beer:
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Назад към Веломеханик