Имам 1-2 мм свободен ход,горна граница и лек луфт ;д (Downhill брат ) ... има ли как да оправя поне един от всичките проблеми ? В началото правеше 100-110мм ход сега праеи 145-147 мм

xtrend32 написа:Пичове нямам грам пари за нова вилка,а ми се кара много... ако някой може да помогне да пише !
Имам 1-2 мм свободен ход,горна граница и лек луфт ;д (Downhill брат ) ... има ли как да оправя поне един от всичките проблеми ? В началото правеше 100-110мм ход сега праеи 145-147 мм.Махнах 2та ботамаут еластомера и още нещо бях направил но не помня какво... Има ли начин да я спася някак си или да я глася за пункта ;д
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:xtrend32 написа:Пичове нямам грам пари за нова вилка,а ми се кара много... ако някой може да помогне да пише !
Имам 1-2 мм свободен ход,горна граница и лек луфт ;д (Downhill брат ) ... има ли как да оправя поне един от всичките проблеми ? В началото правеше 100-110мм ход сега праеи 145-147 мм.Махнах 2та ботамаут еластомера и още нещо бях направил но не помня какво... Има ли начин да я спася някак си или да я глася за пункта ;д
И какъв е проблема че не разбрах?
Ozzie написа:Нормално. Тази вилка няма регулиране на скоростта на връщане, така наречения - rebound.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта