samibezbanski написа:Някой да знае дали е възможно една предна главина да мине от 10-ка ос към 20-ка и колко струва ???
APD написа:samibezbanski написа:Някой да знае дали е възможно една предна главина да мине от 10-ка ос към 20-ка и колко струва ???
Може. Взимаш 20мм-овата ос, главината, пари, записваш на един лист размерите според стандарта и отиваш на стругар. Ако има нужда купуваш и лагери.
Другият вариант е да потърсиш дали се произвеждат QR-to-20mm end caps за конкретният модел.
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
FastBiker написа:Пълни глупости.
samibezbanski написа:Някой да знае дали е възможно една предна главина да мине от 10-ка ос към 20-ка и колко струва ???
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
vpravov написа:ivo_DH написа:Не е възможно !
Има и такива, които могат!
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
ivo_DH написа:Ми кажете му тогава на човека бе, аз зор нямам
vpravov написа:ivo_DH написа:Ми кажете му тогава на човека бе, аз зор нямам
Както мисля си личи, поста ми е точно към теб. Не ме кефи, някой да прави такива категорични изказвания, без поне да се е постарал да се ограмоти достатъчно и съответно да е на 100% адекватен. А пича, ако беше споменал и каква е главината, можеше и да получи по-адекватни коментари от твоя!
В същност, ако изключа APD и донякъде halcor, всички сте за минуси в тази тема.
ivo_DH написа:можеше да не хейтваш, а просто да споделиш това, което знаеш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта