Въпрос за втулка

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Въпрос за втулка

Мнениеот NewBeginning » Сря Яну 16, 2013 7:22 pm

Здравейте драги съфорумници.Имам следният проблем:
-Става въпрос за ТЕФЛОНОВАТА втулка на шока,тя е леко изядена и искам да я заменя защото от нея се получава незначителен,но дразнещ луфт.
Наясно съм че не мога да я направя при стругар,защото не е метална,ако някой може да ми каже от къде точно да си набавя подобна.
Ето и снимка за да се види за какво става въпрос - Въпросната втулка е тази,която съм посочил с червено,маркирал съм и другите 2 горни с зелено, които държат шока просто за опътване за да се знае коя е проблемната !
Ще съм адски благодарен ако успея да разреша този проблем ! :beer:
Прикачени файлове
IMG_0469.JPG
IMG_0469.JPG (250.42 KiB) Прегледано 193 пъти
NewBeginning

Рейтинг: 1200

Re: Въпрос за втулка

Мнениеот Ozzie » Сря Яну 16, 2013 7:58 pm

Стругарите не обработват само метали.
Намери си тефлон, а ако си късметлия, може да има и при този към който си се насочил. Само че се приготви да олекнеш с поне 5 лв. Просто за по- малко пари едва ли някой ще му се занимава.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Re: Въпрос за втулка

Мнениеот NewBeginning » Сря Яну 16, 2013 8:07 pm

Благодаря!
Още утре ще отида да видя какво може да се получи и да се надяваме успее да ми я направи. :agree:
NewBeginning

Рейтинг: 1200

Назад към Веломеханик