Моля за съвет дали да купя главината. Тя отвътре е нова по думите на продавача. Чудя се дали ще издържи на натоварването на спиците

Ето ви снимки:

bio написа:явно е карал главината без шина ...
защо подяволите ни заваш подобен малоумен въпрос ?!? ако ти я дават без пари ... вземай и си троши главата.
andriiburka написа: изпусната явно на бетон или нещо такова и се е подбила на 2 места.
andriiburka написа:Момчета, спешно ми трябва главина и си намерих обаче е изпусната явно на бетон или нещо такова и се е подбила на 2 места.
Моля за съвет дали да купя главината. Тя отвътре е нова по думите на продавача. Чудя се дали ще издържи на натоварването на спиците
Ето ви снимки:
andriiburka написа:първо да разбера дали си струва главината с ротор за 70
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта