въпрос за преходник

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

въпрос за преходник

Мнениеот Ares _88 » Съб Фев 16, 2013 11:42 am

Здравейте искам да попитам как може да направя от два преходника и какви да бъдат да достигна 200-203 ? Благодаря предварително и ако може някои да качи някоя снимка да видя?
Ares _88

Рейтинг: 1198

Re: въпрос за преходник

Мнениеот Ozzie » Съб Фев 16, 2013 1:28 pm

Просто си купуваш нужния преходник. Ползваните струват по 10-15 лв.
Не е голям разход, за да се занимаваш с ТНТМ, точно в областта на спирачките. Ако кажеш каква е вилката ти, с уши за какъв монтаж е и каква е спирачката ти, ще получиш адекватно предложение, какво точно ти трябва.

P.S. Въпроса ти е неразбираем.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Re: въпрос за преходник

Мнениеот Ares _88 » Съб Фев 16, 2013 7:34 pm

Ozzie написа:Просто си купуваш нужния преходник. Ползваните струват по 10-15 лв.
Не е голям разход, за да се занимаваш с ТНТМ, точно в областта на спирачките. Ако кажеш каква е вилката ти, с уши за какъв монтаж е и каква е спирачката ти, ще получиш адекватно предложение, какво точно ти трябва.

P.S. Въпроса ти е неразбираем.

За задна ми трябва диска ми е Formula 200мм човека от който го купих ми го прати с преходник 180 и каза че ще ми стане,а аз каде съм виждал тъкъв диск и го купих,в послвдствие като го сложих видях че не стана и му звяня а тои ми вика сложи два един върху друг ама никак не става, ако знаех че е така нямаше да го копувам.и така а за преден. За отпред Вилката ми е XCR. 120 мм ход там ми е ясно максимум 185мм там проблеми няма
А спирачката ми е Magura Julie,задната главина е Fuji няква незнам каква никаде не намирам информация за нея :crazy:
Ares _88

Рейтинг: 1198

Назад към Веломеханик