Това че е на месец не значи ,че не тече!
Имам предвид лостчетот със съсщия ход ли си е като преди?
Това което каза е че си махнал каплата и после там нещо друго си си пипал и после пак си я сложил и е станало така...
Аз профилактично на 1месец си чистя накладките и диска.
Аз сега бих направил следното:
-махат се накладките от апарата и се измиват с веро и меглио
-поставят се на котлона в канче или някакъв дълбок метален съд и се сипва мегли към вода 1:1 и се вари докато не се изпари водата и меглиото съвсем.Аз слагам 1пръст течност ,колкото да покрие накладките.Накладките да са с феродото към котлона.
-после се измиват пак с сапун обилно и се търкат с четка за зъби
-с шкурка 240 се тръкват така да се махне повърхностния слой ,не говоря да се изтъркат ,а да се тръкне 2-3пъти по-силно и така.
-накладките ги мия със сапун пак и ги оставям
Ако е много краен случая и са много напоени с масло ги пържа с горелка ,след като минат пред канчето и котлона ,взимам горелката и в тях така на всяка около 40секунди и после чистене със четката за зъби и сапун и после шкурката и така...
Диска го свали и почисти добре с препарати и може леко да се мине със шкурка ,имаше някъде тук точно със какви движение да се направи.Не го минавай с горелки ,прецаква се...
Движенията са отвън на диска навътре под ъгъл...
Не мога да ти го обесня...
Мойте спирачки са avid cr и avid code ,като старите бяха juicy 3 ,juicy 5 ,skeletal
На всичките е имало желания ефект.
После след тази операция се монтират нещата и се кара около 1 спускане тоест да се напаснат нещата...

ПП Може да се смени диска ,само че трябва и преходника.
Само че трябва да се знае дали рамката ти ще издържи.