bobi33 написа:Наскоро си смених средното -ос касета от евтините.След един-два дни каране ,ми се разхлаби от лявата страна врътката.Отидох при тези "майстори" дето ми монтираха касетата,да я затегнат.След няколко дни каране пак се беше разхлабила.Смених я с старата врътка,и засега нямам проблем/не се знае докога/.Направи ми впечатление че от дясната страна много е изнесена капачката/врътката .Нормален ли е този луфт?На мен не ми се струва нормално ,толкова голям луфт да има.
TENDER написа:В случай че чрез касетата няма монтиран водач или дерайльор, от дясната страна трябва да има спейсър. Постави го където му е мястото и няма да ти се саморазвива. Освен това от снимката изглежда че оста е с около 5 мм по дълга от правилния размер. Сам ли си купи касетата или механикът ти я продаде?
TENDER написа:В случай че чрез касетата няма монтиран водач или дерайльор, от дясната страна трябва да има спейсър. Постави го където му е мястото и няма да ти се саморазвива. Освен това от снимката изглежда че оста е с около 5 мм по дълга от правилния размер. Сам ли си купи касетата или механикът ти я продаде?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта