Някой ако може да ми каже как да оправя луфта ? или какви са по рамер лагерите за да сложа нови ?
Или давайте идеи какво да направя

spirov92 написа:Като начало виж от къде идва луфта. Ако лагерите са прецакани - виж viewtopic.php?f=4&t=87861
exiteyes написа:Вникни по надълбоко в нея. Цялата дандания е в мерните единици и лагерите, които трябва да закупиш, иначе набиването е много просто обяснено в нея. Този лагер, който избиеш ще ти служи за мостра при търсенето на новия.
bio написа:ако нямаш ключ за Hollowtech 2 също отиди в сервиз. луфта аксиален или радиален е ?!? може да не е добре притегната сглобката между курбелите ...
успех !!!
ChekinInside написа:bio написа:ако нямаш ключ за Hollowtech 2 също отиди в сервиз. луфта аксиален или радиален е ?!? може да не е добре притегната сглобката между курбелите ...
успех !!!
Асиален? Радиален ? Какво значи туй
ChekinInside написа:Още сега отивам за лагер/лагери 6805 25х37х6 или 25х37х6 трябва да е ??
bio написа:инструмент за Hollowtech 2 имаш ли те питах ?!?
Ozzie написа:ChekinInside написа:Още сега отивам за лагер/лагери 6805 25х37х6 или 25х37х6 трябва да е ??
Това е модела, това е и размера, само дето 6805 който продават по магазините е 25х37х7.
Като намериш 25х37х6, обади се, че и на мен ми трябва един.
spirov92 написа:Така е, по-дебели са. За да ги сложиш, ще трябва да махнеш уплътнението и да изрежеш въпросния ръб на капачката, така че да се запази широчината на средното. А за самото избиване/набиване ще трябва да импровизираш с подръчни материали. Целта е лагера да не се набива под ъгъл, а право по оста, защото иначе се прецаква леглото.
Отново: всичко това го пише в темата, към която те насочихме по-горе!
ChekinInside написа:...обаче старите лагери не знам как ги ги избия...
ChekinInside написа:... как да сложа новите....
Stoks1 написа:Браво, бе от толкова писане снощи в тоя фейсбоок ии темата, която ти дадох явно си решил да направиш нещо по-въпроса. Казах ти, че ще има лагери не може да нямаобластен град ала-бала
![]()
Успех с правенето утре ии ако не можеш сам поне извикай някой по запознат с тези работи (по-голям от теб) да даде малко акъл...
![]()
raptor1987 написа:В това клипче(към средата някаде) пича показва как се избиват и набиват нови лагели, ама си трябва тулче.
Успех със смяната и пиши какво си направил.
Май малко закъснях
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта