синтетичните накладки са по-евтини и скърцат по-малко (Syntetic, Semi-metalic, Resin)
но спирането им е малко по-зле а и ротора като е малък
но пък за разходки ... може би си заслужава и ще е най-евтино
тези веломанските са синтетични ... кво беше Рино ... което и да е такова е 10-15лв макс, стига да намериш такива, направо свали и ходи с тях че имат много видове и някои са съвместими но не пише 'за тектро' а за нещо друго, примерно за авид бб5 може би ще ти станат, но твоите имат едни дупчици отзад, също и хейс соле може би ... промаксови пак има такива кръгли ... трябва си гледане ако го няма написано че е точно за тектро ио
примерно тези пише са точно твойте май
http://screambikes.eu/bg/nakladki-disko ... iox11.htmlили са semi-metalic или са ceramic, и в двата случая ще са по-тихи от металните дето си с тях, като ако са керамични удряш 6 от раз щото и деянат и спират достатъчно, особено щом не се силиш - керамичните правят проблеми при прегряване само; но на тези пари извънредно силно ме съмнява, по-вероятно са органични
понеже съм с друга спирачка но карам едни такива евтини черни риновски отзад и според мен са си органични (semi-metalic) защото са гола вода откъм спиране, просто скръб на кутийки сравнено с оригиналните, но шумове няма; от друга страна на мен ми трябва по-друго спиране и ротора ми е твърд, за метални накладки по принцип, и разходките са ми едни по-други и по стръмното, а за града и по равното е дори по-добре че не влачи и пази ротора чист (металните правят повече прах и зацапват)
ако си свикнал да спираш с 2 пръста най-вероятно ще останеш доволен, а и този ротор като е за такива може дори да спира по-добре
не се сещам за по-евтино решение; за нова спирачка е ясно, нали ^_^