hanibal написа:... карам само градско и бюджета ми е ДО 350ЛВ Щях да си взема rock sox tora (защото съответства на мойте нужди)ноза жалост е няма вече по магазините.
milestone написа:hanibal написа:... карам само градско и бюджета ми е ДО 350ЛВ Щях да си взема rock sox tora (защото съответства на мойте нужди)ноза жалост е няма вече по магазините.
То сега има ХС 32, но като караш само градско защо ти е вилка предназначена за МТБ?
А по повод цените и качеството на "оригиналните" семеринги и как можем да минем с порядъци по-евтино и безпроблемно ми се струва, че имаше една тема - потърси някъде назад в архива.
hanibal написа:карам агресивно градско
xcrider написа:hanibal написа:карам агресивно градско
Как я правиш тая работа нз.
нека да предполойа че когато си 60 кила и когато си над 100 кила Икогато тръгнеш да мачкаш колелото има значение каква ти е вилката прав ли съм?Иначе ако има по хубавмодел вилка за тези пари от xc-то моляви споделете.Питам за вилките защото до скоро бяха старото поколение вилки като тората като дартовете и други които се бяха наложили на пазара.Но за новите нямам инфо за това питам.xcrider написа:hanibal написа:карам агресивно градско
Как я правиш тая работа нз.
Иначе XC30 работи гадно, имал съм такава - насича. XC32 би тряабвало да е по-читава.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта