Проблем с Drag Hacker крива рамка?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем с Drag Hacker крива рамка?

Мнениеот Tourney » Съб Мар 22, 2014 7:47 pm

Здравейте колеги! Имам въпросния Drag Hacker от 3 години. Още в 1-вата година ми се счупи задната ос. Смениха я с друга. След като сложих каплата започнах да карам и оста се изкриви. Каквито и оси да слагам се кривят. Смених главината с някаква ментарска за 8лв. и оста пак се изкриви (беше ми ясно, че няма да издържи, но се надявах поне 1-2 месеца да издържи). Както и да е реших да карам сериозно и се замислих да купя главина на шлици. Днеска огледах рамката, където се намира каплата и сякаш е леко крива. Колелото уш има 5 години гаранция. Та въпросът ми е дали наистина ако е крива рамката гаранцията ще ме спаси? И по-точно дали ще я признаят, понеже съм сменил главината? Ако сложа старата (оригиналната) главина ще ми признаят ли гаранцията? Колелото съм го купил от веломанията. И да добавя, че преди да се счупи не съм карал на задна кой знае колко (даже може да се каже, че почти не съм, защото те първа се учех :D ). Утре ще пробвам с друга капла, да видя с нея как ще седят нещата.
Tourney

Рейтинг: 1200

Назад към Веломеханик