поправка на колело

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

поправка на колело

Мнениеот oZZy » Вто Юли 01, 2014 12:56 pm

Здравейте,

не успях да намеря тема със сервизи и затова искам да попитам за инфо за такива.
Имам евтино боклучаво колело, което искам да постегна за да мога поне да въртя в парка.
Имам 3 проблема
1: клати се седалката и не може да се затегне. Вече се е протъркала резбата. Това не е от много каране, а от скапан материал
2. Изважда се кормилото. Същия проблем като по-горе. Мисля, че самото кормило е по-малко като диаметър
3. Падна ми едната спирачка, по-точно това с гумичката от едната страна. Това мога може би и сам да си го оправя.

Та понеже не ме бива много с механиката (а и не ми се занимава) искам да попитам за сервиз където мога да отида и да ми ги оправят тези неща. А и горе долу колко ще излезе, да не е по-скъпо от колелото....:)

Благодаря
oZZy

Рейтинг: 1200

Re: поправка на колело

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 01, 2014 2:14 pm

За начало, може да кажеш от кой град си....
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот oZZy » Вто Юли 01, 2014 2:56 pm

упссс, да,
за София става дума, в Студ. град съм
oZZy

Рейтинг: 1200

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 01, 2014 3:30 pm

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Веломеханик