Ще влезне ли BIG BETTY на CLIMBER

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Ще влезне ли BIG BETTY на CLIMBER

Мнениеот ioan arabov » Вто Юли 08, 2014 12:57 am

Здравейте карам почти стоков drag climber 08 оранжев и си търся нова задна гума от пред съм с big betty аз за задна беше smart sam(сменям защото стана слик вече :D ) сега искам да сложа и за задна бети ама ме притеснява че няма да влезе .Казвайте ще влезне ли основно са ми за гъзария и понякога се качвам малко в гората иначе въртя по центъра но държа да има големи гуми !!:D
ioan arabov

Рейтинг: 1160

Re: Ще влезне ли BIG BETTY на CLIMBER

Мнениеот did » Вто Юли 08, 2014 11:05 am

На контраджии не отговаряме.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот ioan arabov » Вто Юли 08, 2014 10:35 pm

did написа:На контраджии не отговаряме.

Какъв ти е проблема голяма коректно пускаш тема за пръв път и те вместо да те поздравят обиждат какво имаш предвид пот контраджия ?
ioan arabov

Рейтинг: 1160

Мнениеот sonscp » Вто Юли 08, 2014 10:47 pm

Само ще пре*беш хубавата гума с това каране по центъра. Избери си какъв стил ще караш и си купи правилните гуми. ;)
Щом е 2.40 най-вероятно ще се побере, но зависи и от шината до някъде.
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот Retard » Вто Юли 08, 2014 11:25 pm

Най-малкото щом си отпред с такава гума можеше да пробваш и сам за 5 минути дали ще се събере отзад..
Гумата ще се събере,но
1.Безсмислено е
2.Глупаво е
3.Глупаво е
4.Наистина е глупаво ''за гъзария'' ''из града''
''Ако от височината на егото си паднете на нивото на интелекта си ще се потрошите бе''
Retard

Рейтинг: 1230

Мнениеот mariko » Чет Юли 10, 2014 9:16 am

Retard написа:Най-малкото щом си отпред с такава гума можеше да пробваш и сам за 5 минути дали ще се събере отзад..

Ето това е!
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот Black SyM Bellamy » Чет Юли 10, 2014 11:39 pm

Ти добре гъзария ама помисли малко,щом задната си я направил на слик ?????? :crap: Какво очакваш от 2.40 и те са скъпи ако са някви еФтиниии добре взимаи и си прави гъзарията :crazy: :crazy: да съсипеш гумата за 3 седмици за мен лично е много глупаво,по-добре вземи един слик и си блъскаи с него хем по леко ще караш и по лесно из града. :popcorn: :popcorn:
Аватар
Black SyM Bellamy

Рейтинг: 1100

Мнениеот mrdaka » Пет Юли 11, 2014 9:41 am

Бре, чак ми дожаля за момчето. Всеки се кефи на различни неща, аз се кефя да газя камъни из планината с 2.4 гума, автора на темата се кефи да я разкарва из центъра на града. В крайна сметка всеки си гние от неговата болест. Сигурен съм, че има един куп чичковци с дебели тумбаци, дето ще кажат че сме тъпи да даваме пари за колела и да ходим да ги трошим по горите. Според мен си купи гумата, сложи си я отзад и си прави кефа. Дори и да не се побере, ще се изтърка с времето. Това ми напомня за една обява, която беше публикувана във този форум преди 1-2 години:

"Продавам рамка Ram HT2, която вече побира 2.5 гума .."
Изображение
Аватар
mrdaka

Рейтинг: 1865

Мнениеот mopper » Вто Юли 15, 2014 10:23 pm

Щом отпред си с big betty не знам какво ти пречи да я прехвърлиш отзад и да видиш дали ще
влезе, но...

Зависи най-вече от ширината шината, също и от това колко ти е права каплата, защото при
Ц1 (не вярвам да има огромна разлика с climber) big betty 2.40 на шина mach1 mad влиза,
но остава много малко разстояние, когато каплата е идеално права, а ако има дори леко изкривяване
гумата опира в рамката. От тук нататък си е твое решението какво ще правиш, ама и според мене
е тъпо да слагаш скъпа гума за каране само по центъра. Можеш да си купиш далеч по евтина гума,
която също да изглежда голяма и да си я търкаш из града... нещо като някое CST 2.35 :)
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Аватар
mopper

Рейтинг: 1256

Мнениеот moridinbg » Вто Юли 15, 2014 10:28 pm

Ширината на шината има слабо влияние върху ширината на издутия балон, основно при крайно тесни (~19) и крайно широки (35+) шини.
Аватар
moridinbg

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик