имам много спешен проблем за решаване. Както е казано в заглавието, шока е X Fusion O2 RLA. Шимстака вътре е намазан отвсякъде - както си работеха настройките му, в 1 прекрасен момент ги хвана липсата, и при разглобяването му стана ясно защо. какво е довело до това - идея си нямам, защото бе монтиран на късоходов трейл-байк, който е каран предимно градско.
Колкото и да ровя из нета, не намирам информация относно належащия проблем, нито пък кое да е от решенията, които ми се въртят в главата. Нито намирам от къде да поръчам резервен комплект, нито намирам информация за размерите на въпросните шайби. Не знам дали шимовете в цялата О2 серия са еднакви серийно между различните модификации, та не знам доколко би била удачна молбата, която имам към вас. Някой би ли могъл да ми направи огромната услуга да ми каже размерите на шайбите (дали знаейки ги отпреди, или измервайки ги след разглобяване на шок)? Или да ме насочи към онлайн-магазин, от който да ги поръчам директно, ако аз съм го пропуснал този магазин?