dirtnewbie написа:Рамката е ето такава. Дали ще може да се сложи някаква вилка около 150-160 ход? И дали има значение това, че е хром-молибденова?
Teodor40 написа:Хром-молибденовите рамки, поне от което съм чувал, не могат да се карат с големи вилки.
SeSSion написа:...имат около 1- 2 см ход дължащ се на гъвкавостта на материала.
SeSSion написа:Всъщност хромото е доста по- гъвкаво от алуминия. Много хора като се качат от алу на хромо или обратното твърдят, че хромото вози по- меко. Като цяло хромо рамките се пукат доста по- трудно, защото при тях не се натрупва толкова умора в материала. По чужди форуми съм чел даже че твърдите хромо рамки имат около 1- 2 см ход дължащ се на гъвкавостта на материала.
rsf написа:SeSSion написа:Всъщност хромото е доста по- гъвкаво от алуминия. Много хора като се качат от алу на хромо или обратното твърдят, че хромото вози по- меко. Като цяло хромо рамките се пукат доста по- трудно, защото при тях не се натрупва толкова умора в материала. По чужди форуми съм чел даже че твърдите хромо рамки имат около 1- 2 см ход дължащ се на гъвкавостта на материала.
А твърдите хромо вилки с колко ход са?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта