Как да изберем дължината на спиците

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Как да изберем дължината на спиците

Мнениеот speed_man1 » Пон Яну 02, 2012 10:27 pm

Купих си шина и сега ще правя предна капла.Въпроса ми е как да разбера колко дълги трябва да са спиците и да ми препоръчате някъкви спици а може и главина ще я слагам на ХЦР вилка :D Чувал съм че дължината се гледа от някъква таблица и се смятало колко да са дълги.Ако някои я има въпросната таблица да казва!
1 страничен въпрос ->> някои знае ли саит за лагери на ос касета или магазин в Пловдив в които продават,зашото във всички магазини които питах ми казват че са нестандартни и не продават такива!! :nono:
speed_man1

Рейтинг: 1172

Re: Как да изберем дължината на спиците

Мнениеот bio » Пон Яну 02, 2012 10:35 pm

.... ау ... ау ... сложна работа. ако ти се занимава ... използвай форумната търсачка или прочети това онова ... започвайки оттук цъкни на help. и за по-лесно отиди да ти наплетат колелото ... не се занимавай с глупости.
.. на страничния въпрос ... за каква касета става въпрос ?!? и много ясно, че ще ти кажат така ... след като сам не знаеш какво търсиш. лагери се купуват/продават по размери ... магазини за лагери бол.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Re: Как да изберем дължината на спиците

Мнениеот Ozzie » Пон Яну 02, 2012 10:39 pm

От както съществува форума има писано десетки пъти, как се изчислява дължината на спиците. Мързи ме да ти търся информацията, която теб те интересува.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Веломеханик