Колебания за Rock shox

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Колебания за Rock shox

Мнениеот crunks » Съб Апр 14, 2012 10:58 pm

Здравейте имам намерения да си купувам вилка от сорта на Rock shox. И понеже ще я поръчвам от ebay се чудя коя тъй като те са доста моделите, а и цените там са прилични. Спрях се на няколко модела, но не знам кое е по-добре: ROCKSHOX TORA 302-130mm,Rock Shox Tora RS 318-100mm, или RockShox Tora TK MTB-80mm- за тази вилка не съм много сигурен но 80mm ми се струват малко на drag Climber сравнение с 302-ката но все пак искам да чуя и вашето мнение :) ето и още на прилични цени
rock shox recon 351-150mm
2011 Rockshox Domain R 180mm
Rockshox Reba Race 2009 XC
Просто не знам но на тези съм се спрял там са толко евтини че отвсякъде излиза по-добра и по-добра.
crunks

Рейтинг: 1200

Re: Колебания за Rock shox

Мнениеот gasUNDbremse » Съб Апр 14, 2012 11:36 pm

Здравей,
първо мисля,че си объркал раздела.Във Веломеханик се задават по-скоро въпроси когато нещо не е наред със хардуера ...
Относно избора ти на вилка то си зависи от най-вече от стила ти на каране и от това колко е допустимият ход,който рамката ти ще издържи.
С една дума искам да кажа,че не е съвестно да не се спазват предписания на производител,щото в крайна сметка може да вреди на здравето. (играчка-плачка)
Избистри си и това какви са ти желанията към продукта-ход,тегло,настроийки хич не са маловажни.
Прегледай тази тема и може да си отговориш на някои други въпроси за относната Тора и нейните варианти - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=11147#p192392.Може също така да използваш търсачката на форума и да си намериш готова информация и коментари и за другите продукти : Domain,Recon,Reba.
За E bay цените са изгодни,примамливи и често добри.Обаче дали става дума за 2 ръка компоненти,търгове,доставки и т.н. трябва да се гледа внимателно и да се ловува ...
цитат от Тема за Любими байк фрази :
" неправилно посадено дърво ... "
:D :D :D :D :D
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=31428#p341465
Аватар
gasUNDbremse

Рейтинг: 1375

Назад към Веломеханик