Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Ходи и питай Каймата, за заварка с лазер, не прецаква термообработката на рамката като аргона. Някъде в БАН го правели това, много кадърно (чувал съм само добри отзиви). Но е по-скъпо. Иначе добър аргонов заварчик на ул Франсис де Пресансе в кооперацията на ъгъла с ул Мърфи (има опит с вело рамки и др. вело части)
заварявали са ми алу ухо (после се счупи до заварката) като тръгнеш от надлез Надежда към военна рампа, отдолу под надлезас е минава в посока индустриалната зона, на светофата в дясно и 100-ина метра след тръбите вдясно влизаш вътре в ограденото, само направо и в дъното халето е за ремонт на автомобили заваряват и цветни метали ... 5лв за 1см шев
пробвай нещо по-близко: 02/826 65 45 - Майстор Светла. Тя ще ти обясни точно как да стигнеш. Аз знам само "в Надежда до сервиза на Шкода" ... ако ти говори нещо ..
пробвай нещо по-близко: 02/826 65 45 - Майстор Светла. Тя ще ти обясни точно как да стигнеш. Аз знам само "в Надежда до сервиза на Шкода" ... ако ти говори нещо ..
[/quote]
q go znam beeeeee
haha zimat 5lv na cm...
e harka li e hlebarka li e ne znam koi tuka karashe scott octane fx3 ma na nego tam mu q nosihme.. da kaje kak e uhoto za diskowa.
V Bg vse oshte ne se praviat ramki ot Al ne zashtoto niama koi da zavariawa a zashtoto tehnikata za izpitvane zavarki e mnogo skapa i dori i golemi proizvoditeli kato kros i tn. ne mogat da si go pozvliat....i zatova vsiaka edna zavarka prawena ot niakjoi si ne moje da vi dade garancia za zdrawinata i...