Извинявам се ако темате е на грешно място.
outfaced написа: ZX6 не е особено хубава база за леко колело.
veskoz написа:Абе... теорията на Тошо относно левче->грамче->кеф беше най-точно описваща предизвикателството. Забравих коя беше темата.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
veskoz написа:outfaced написа: ZX6 не е особено хубава база за леко колело.
Кръстена е LTD и теглото й е 1820-1830 гр.
penmark написа:veskoz написа:outfaced написа: ZX6 не е особено хубава база за леко колело.
1960 гр. е. 229 лв......... Не си заслужава! Cross Grip 1670гр - 85лв
Автора да каже с какви части му е велосипеда, за да му кажем какво да смени, за да олекоти.
penmark написа:veskoz написа:outfaced написа: ZX6 не е особено хубава база за леко колело.
1960 гр. е. 229 лв......... Не си заслужава! Cross Grip 1670гр - 85лв
Автора да каже с какви части му е велосипеда, за да му кажем какво да смени, за да олекоти.
veskoz написа:Абе... теорията на Тошо относно левче->грамче->кеф беше най-точно описваща предизвикателството.
Plamen_EM написа:С други думи, има скъпи начинания и скъпи начинания, но това със свалянето на тегло на готов велосипед е ...
outfaced написа:Половин кило свалени от личното тегло далеч не се усещат като половин тегло свалени от колелото. Аз лично първото въобще не бих го усетил, докато второто се усеща и при едно кръгче пред блока.
Plamen_EM написа:Не те разбрах. Нали не искаш да кажеш, че теглото на невъртящите се части е без значение?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта