от Lyubaka » Пет Юни 28, 2013 11:24 am
Не мисля, че грешиш. И на мен ми се вижда по-различна конструкцията. Накарах го да измери.Писа ми, че на синята тръбичка външният диаметър е 19мм, а вътрешният е 12мм. На старата рамка размерът на лагерите е Ф32-външен и Ф12-вътрешен. Това, което ми идва на акъла е следното: на старата конструкция да се избие оста и на мястотото, на което е хваната за предния триъгълник да се набият лагери с подходящ външен диаметър(трябва да го измеря колко е) и вътрешен-19мм. И вече през тези лагери да се набие синята тръбичка. Фактически тя ще лагерува на предното и ще е със стегната сглобка на задното. На пръв поглед изглежда постижимо, но се срещам за няколко препъни-камъка: дали ще намеря подходящи лагери(защото може да се окаже, че диаметърът на отворите на предното не е много по-голям от 19-те мм, които е външния Ф на оста). Второто, което ме притеснява е, че дори и да успея с монтирането, "новото" рамо е за дискова спирачка, а пък досега колелото е било с V-brake. Предполагам, че може да се смени, но в момента нямам възможност да налея особено много пари, а пък и предполагам, че не всяка дискова спирачка става... Третото, което ме притеснява е дали нещо нма да се обърка при предния дерайльор, защото може би ще има разлика в положението му при "новото" рамо. И четвърто-дали ще може да се монтира задния дерайльор(STX RS). А сигурно и още някой проблем ще изскочи...